Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Gimp program gratuit de editat poze partea 3, realizare selectiilor – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 3, 2010

Salut prieteni sunt Dan,  astazi vom continua tutorialul despre Gimp, aceasta este partea a treia in care vom vorbi despre “Realizarea Selectiilor”.

Multi dintre voi, pe rubrica de comentarii, ati comparat Gimp-ul cu Adobe Photoshop, adobe photoshop este un program dedicat segmentului PRO si nu poate fi comparat in nici un fel cu Gimp, care este 100% gratuit, cu toate astea Gimp-ul se tine foarte bine si nu ai spune nici o clipa ca este un program gratuit.

Pentru utilizatorii casnici si pentru cei care doresc sa faca primii pasi in design si editare grafica, gimp este cea mai buna alegere, photoshop este inclinat spre folosirea profesionala si tocmai de aceea este si un pic mai greu de inteles de catre userii aflati la inceput de drum.

Tema celui de al treilea tutorial din seria tutorialelor GIMP este “Realizarea selectiilor”. In acest tutorial sunt prezentate mai multe metode de selectie .Voi trebuie sa alegeti atunci cand va prelucrati propriile imagini acele metode care se preteaza cel mai bine situatiei existente in acel moment. Va recomand pentru realizarea unor selectii de calitate sa folositi un zoom cat mai mare , sa adaugati masti layerelor si un ingredient esential –sa aveti rabdare.Acest tutorial descrie modul in care se poate insera imaginea unui copil in interiorul unei rame florale, respectiv cum se pot adauga unui text diverse efecte.

Pentru o mai buna intelegere a celor exemplificate in acest tutorial video despre Gimp, este necesara vizionarea primelor doua tutoriale:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: