Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum sa folosim contul de email de la gmail pentru stocarea fisierelor sau a imaginilor de backup – tutorial online

Posted by ascultradio pe Mai 4, 2010

In acest tutorial video vom invata cum sa folosim contul de pe gmail pentru stocarea oricarui tip de fisiere, instalarea este foarte simpla, utilizarea este asemanatoare cu folosirea partitiilor de pe hard.

Interfata nu exista pentru ca acest drive virtual de pe contul gmail seamana cu o partitie obisnuita si comenzile sint cele obisnuite de la windows explorer adica : Copy, Paste, Cut, Delete, Open si Properties.

Trebuie doar sa punem fisierele in acel hard virtual si gata, bineinteles ca aflindu-se in retea uploadul fisierelor este mai lent decit transferarea pe o partitie de pe hard, spatiul disponibil este de 7 Giga dar acest spatiu creste continuu.

Acest tutorial este valabil doar pentru userii care au un cont pe gmail, cine nu are nu cont pe gmail se poate uita la tutorialul video cu crearea unui cont pe gmail.

Pentru cine nu are cont pe gmail trebuie sa urmareasca acest tutorial video in care se prezinta crearea unui cont pe gmail :

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: