Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum scapam de reclama din yahoo messenger – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 4, 2010

Cu totii folosim deja batranul Yahoo Messenger,si nu putini sunt cei care sunt deranjati de reclama enervanta din lista de Yahoo Messenger (din subsolul listei) de reclama din fereastra pt webcam care ruleaza pana cand cel cu care vorbim ne da accept sa-l putem vedea.

Yahoo Messenger este un soft de instant massage prezent in mai toate PC-urile,cu ajutorul caruia comunicam cu cei dragi,facem transfer de fisiere,efectuam convorbiri voce PC to PC sau facem web chat,ori sheruim(impartim,aratam) poze celor dragi.

In acest tutorial va voi arata cum cu ajutorul lui AdBannerRemoverPlus putem scapa cu  usurinta de reclamele enervante din lista de Messenger si nu numai, acest soft practic “injecteaza” niste key in registri windowsului care blocheaza porturile prin care Messenger-ul se conecteaza pentru a afisa reclamele de tip flash din lista de mess, totodata acest mic program ne scuteste de instalarea multi messenger-ului folosit probabil de foarte multi dintre noi!

Operatiunea e cat se poate de simpla,nu trebuie decat sa iesim din Yahoo Messenger,sa inchidem Yahoo Messenger,sa rulam executabilul AdBannerRemoverPlus apasam butonul Fix version, programelu va deschide automat si va inchide automat messenger-ul pt a detecta versiunea de Yahoo Messenger folosita.

Odata detectata versiunea nu ne ramane decat sa alegem ce vrem sa scoatem si sa apasam butonul Apply Options.Dupa ce programul va aplica setarile alese nu ne ramane decat sa dam ok si Yahoo Messenger va fi lansat automat!

Acest soft,  AdBannerRemoverPlus nu se instaleaza si trebuie rulat doar o sngura data! Dupa aplicare daca dorim putem sterge programul reclama ramanand stearsa/scoasa din lista.

Acest mic program poate fi folosit si pe ultima versiune de Yahoo Messenger 8 ,tot in acest tutorial va voi arata mici tweak-uri pt a imbunatati timpul de raspuns al Yahoo Messenger-ului si consmul de resurse consumate de acesta.

Poate nu stiati dar tocmai datorita acestor reclame pe care Yahoo Messenger le incarca la pornire ingreuneaza timpul de raspuns si acces la lista noastra!
Colegii mei au mai facut cateva tutoriale referitoare la Yahoo Messenger:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: