Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

GetRight un manager de download foarte bun pentru download de calitate – tutorial online

Posted by ascultradio pe Mai 4, 2010

In acest tutorial video vom prezenta Getright Download Manager ,care este un celebru manager de download,destul de apreciat si foarte premiat de catre prestigioase website-uri si reviste de profil IT.

Utilizarea de zi cu zi a acestui download manager este foarte simpla,nu trebuie decit sa apasam pe link-urile de download si getright se va ocupa de download.

Pina atunci insa avem de setat destul de multe optiuni,pentru a-l face sa lucreze in felul in care dorim noi,dar nu va ingrijorati pentru ca le vom face impreuna.

O sa fiti uimiti de istetimea acestui manager de download si sunt sigur ca-l veti indragii si folosii de acum in colo pentru download.

Foarte multe website-uri chiar recomanda folosirea unui manager de download pentru unele fisiere care sunt mai sensibile ( bios-uri , drivere , software , sisteme operare ).

Va invit sa urmariti cu atentie acest tutorial video pentru a invata cum se seteaza getright,pentru ca setarea este foarte importanta la un download manager.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: