Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Manipularea download-ului si a fisierelor din programul uTorrent – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 4, 2010

Sunt sigur ca de multe ori ni s-a intamplat  sa punem la download un film, joc si sa constatam pe parcursul downloadului ca de fapt nu mai avem spatiu suficient pe hard.

Neavand spatiu suficient pe hard  disk automat clientul nostru de torrent nu-si mai poate continua procesul de download pentru fisierul respectiv datorita lipsei de spatiu.

In acest tutorial video vom invata cum mutam fisierul de pe partitia cu spatiul insuficient pe o alta partitie cu mai mult spatiu de stocare liber ca fisierul pus la download sa ajunga pana la finalizare.

Sunt sigur ca de multe ori s-a intamplat sa doriti sa descarcati doar anumite fisiere sau foldere dintr-un director torrent aflat la download, in acest caz nu mai este nevoie sa descarcam tot continutul ci doar ceea ce ne intereseaza din acel director (subtitrare, crack, serial, nfo, fisiere pdf)

Acest tutorial ne ajuta sa economisim timpul dedicat descarcarii de fisiere si spatiul de pe hard disk, care nu intotdeauna este suficient, pe acest site mai aveti la dispozitie o serie de tutoriale video dedicate subiectului “BitTorrent”.

Tutorialul de fata vine in completarea unor tutoriale video facute cu ceva timp in urma, cei care nu le-ati vizionat o puteti face apasind pe urmatoarele linkuri:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: