Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Metode noi de download astazi tehnologia gnutella si clientul frostwire – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 4, 2010

In acest tutorial video va prezentam un client de download mai putin intilnit in Romania,este vorba de un reprezentant al tehnologiei peer 2 peer care functioneaza pe infrastructura retelelor gnutella,este vorba de Frostwire,un client de download care se poate descurca foarte bine cu magnet link-urile dar si cu torrentele .

Aceasta metoda de download se inrudeste cu Bittorrent-ul insa nu mai are nevoie de un tracker pentru a face download,download-ul este facut direct de la utilizatorii care au la rindul lor instalata aceasta aplicatie ( Frostwire ) .

Aceasta metoda este una de viitor pentru ca nu mai este nevoie de cineva care sa mijloceasca conexiunea de download,dupa cum stiti la direct connect ( odc,strong dc,apex dc,dc++ ) este nevoie de un server( hub ) care sa realizeze legatura untre useri,iar la torrent este nevoie de un tracker care sa tina torrentele si sa tina evidenta lor si a peer-urilor (user care au acelasi fisier) .

Teoretic ambele protocoale:Bittorrent si Direct connect pot pierii in momentul in care dintr-un motiv sau altul trackerele si hub-urile se opresc,pe cind la tehnologia Gnutella este greu sa se intimple asa ceva.

Se stie ca foarte multe corporatii au declarat razboi Trackerelor si ca aceasta confruntare mai face si victime din cind in cind din care au de suferit useri care se vad in imposibilitatea de a mai descarca torrente.

Eu va invit sa urmariti acest tutorial despre Frostwire care face parte dintr-o serie mai lunga de tutoriale video dedicate download-ului si pe care le puteti gasii la noi pe site cu ajutorul motorului de cautare,va mai invit sa reflectati asupra acestor tehnologii si al viitorului lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: