Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Safari pentru platforma windows, un browser interesant – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 4, 2010

In tutorialul video de azi vom avea ocazia sa incercam browserul Safari care a facut o trecere la platforma Windows venind de pe Mac os unde acesta este browser Default (principal).

Am fost surprins sa vad cit de bine sa misca si cit de frumoase sint efectele cu care ne-au obisnuit cei de la Apple pe portabilele lor, efecte pe care le-au implementat si in acest browser.

Inca de la primul start iti sare in ochi lipsa butonului Home, dar este un lucru care se remediaza foarte usor dupa numai citeva click-uri, ar fi fost bine daca ar fi pus ei pe interfata din prima acest buton cu care utilizatorii de windows sint obisnuiti de la Internet Explorer sau Mozilla Firefox.

Restul comenzilor sint destul de putine, dar parca nici nu trebuiau mai multe, in caz ca va lipseste ceva puteti rezolva prin customizarea toolbar-ului .

Pe partea dreapta se poate observa un buton ce are pe el un gindac, acesta este pentru “bug report” adica pentru raportarea anumitor erori pentru ca cei de la Apple sa le poata remedia, in caz ca intilniti unele erori nu va feriti sa folositi acel butonas .

Ce mai uimit pe mine cel mai tare a fost momentul in care Safari a trecut cu 100% testul ACID3 in timp ce Mozilla Firefox a obtinut doar 70% la acest test, trebuie sa mentionez ca 100% este maximul posibil la testul ACID3.

In final eu va recomand acest browser pentru momentele in care nu vreti sa folositi browserul principal si chiar si atunci cind aveti nevoie de viteza mai buna de incarcare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: