Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum se vede lumea din satelit cu google earth – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 5, 2010

In acest tutorial video vom vedea niste imagini din satelit,sau mai bine zis tot globul pamintesc, cu ajutorul unui program free ( gratuit ) de la google care se numeste Google Earth .

Google a pus la punct un sistem de centralizare a imaginilor luate din satelit si din avioane speciale,care este cu adevarat uimitor.

Pina nu demult ne uitam la filme americane in care niste agenti CIA sau FBI priveau pe ecranul computerelor imagini luate din satelit,iar noi ne gindeam ce tehnologie avansata au americanii astia,dupa aceea vedeam imagini militare din kosovo tot cu americanii care bombardau locatiile “rebelilor” cu o precizie “chirurgicala” la fel ca in shoterele de pe pc.

Aceasta tehnologie nu mai este asa inaccesibila,de fapt este doar la un click distanta,prin instalarea Google Earth putem privii imagini din toata lumea inclusiv Romania la nivel de strada , la o calitate destul de buna , putem privii chiar si cladiri 3D , bineinteles ca in Romania sunt mai putine cladiri 3D decit in alte parti.

Cu ajutorul lui Google Earth putem vedea nu numai tot pamintul,dar si spatiul cosmic,galaxii,planete,stele ,constelatii,sateliti naturali si multe altele din univers.

Va urez vizionare placuta la acest tutorial video cu Google Earth si sper sa reusiti sa va descoperiti locuinta din satelit cu ajutorul acestui software gratuit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: