Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum putem controla de la distanta utorrent prin intermediul webui – tutorial online

Posted by ascultradio pe Mai 6, 2010

In acest tutorial video vom vorbii despre protocolul peer to peer sau p2p,mai exact despre utorrent care este un reprezentant de seama al tehnologiei bittorrent.

Nu despre aplicatia utorrent in sine vom vorbi ci despre metoda prin care putem sa-l comandam de la distanta ( remote control ) prin intermediul internetului si al unui browser.

Ideea de a comanda ceva de la distanta a fost intotdeauna interesanta si incitanta,in cazul nostru nu trebuie nici macar sa facem eforturi prea mari,configurarea fiind floare la ureche.

Va trebuii sa downloadam webui,( web user interface ) de la compania care produce si celebrul client de download torrente utorrent,ce ne va ajuta sa controlam clientul utorrent.

Operatiunea este foarte simpla iar efectul este unul extraordinar,imaginati-va ca sunteti in birou la serviciu si va hotariti sa downloadati un film care o sa-l vedeti seara acasa,sigur nu o sa puteti pentru ca computerul pe care lucrati nu este un pc privat si pe deasupra poate fi supraveghiat de cineva,in concluzie trebuie sa ajungeti acasa,cu toate ca sunteti obosit si sa-l puneti la descarcat.

Ei bine acum nu mai trebuie sa faceti asta pentru ca exista webui si utorrent,cu care puteti comanda de pe pc-ul de la serviciu clientul utorrent,pe care-l aveti deja instalat pe computer acasa si filmele sau muzica vor fi gata downloadate cind ajungeti acasa de la serviciu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: