Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Folosirea telefonului pe post de telecomanda pentru computer cu ajutorul softului controlfreak – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 6, 2010

Salut, in acest video tutorial va prezint un mod de a folosi telefonul pe post de telecomanda pentru a comanda de la distanta un player, acest lucru este valabil pentru telefoanele din gama symbian S60 v1 si v2 aceasta este singura posibilitate gratuita de a avea cel mai rapid acces la controlul unui calculator de la distanta.

In tutorial va prezint: modul in care se face conectarea, de ce avem nevoie pt a realiza acest lucru si cum functioneaza tot ansamblul.

Multi dintre noi au posibilitatea de a folosi un telefon pt a avea control asupra unui calculator,aceasta fiind una dintre metode . In cazul in care aveti un telefon compatibil cu aplicatia ControlFreak si un calculator ce poate realiza conexiuni bluetooth va puteti oricand folosi de acest mod de conectivitate pentru a va aduce confort in diverse situatii . Veti avea nevoie de playerul winamp pt a rula cu succes aplicatia ControlFreak din telefon si un sistem de operare windows 2000 sau windows XP . Modelele de telefon compatibile sunt :  Nokia 3230, 3600, 3620, 3650, 3660, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, 7650, N-Gage and N-Gage QD, N70, N90, Siemens SX-1, Sendo X si Panasonic X700 .

E posibil ca lista sa fie mai mare,insa aplicatia este destinata telefoanelor care au ca sistem de operare symbian S60 v1 si v2 , trebuie mentionat din start ca NU functioneaza pe versiunile mai noi de symbian S60 v3 ( v inseamna versiune )

Voi mai face un tutorial video identic dar va fi mai mult de atat, mai exact voi prezenta modul in care putem avea control complet la un calculator direct de pe telefon ( indiferent de distanta si induferent de marca sau modelul telefonului , cu conditia sa fie de generatie mai noua  ) .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: