Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Programul de remote control si remote asistenta de la logmein – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 6, 2010

In acest tutorial video vom demonstra cum se poate controla un computer de la distanta printr-un browser cu ajutorul serviciilor companiei logmein si a unui program free ( gratuit ) tot de la logmein.

Pentru acest lucru este necesara doar o adresa valida de email si completarea unui simplu formular,dupa completarea acestuia vom primii un email care contine un link de confirmare pentru finalizarea validarii contului.

Daca folosim browserul firefox,vom putea beneficia de o extensie pentru a ne facilita un control mai bun al computerului pe care dorim sa-l controlam de la distanta.

Acest software poate avea si o fata mai intunecata daca se afla in miinile unui ” prieten ” nu tocmai bine intentionat,tocmai de aceea fiti atenti la tutorial.

Cineva cu intentii rele si cu citeva cunostinte IT “scapat” pentru 5 minute singur cu computerul nostru poate prelua controlul de la computerul lui aflat la distanta fara ca noi sa ne dam seama.

In concluzie aveti ocazia sa invatati cum se controleaza un pc de la distanta,dar si cum sa ne ferim de o persoana rau intentionata care poate incerca acest lucru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: