Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum se face un domeniu gratuit de la dyndns cind ai un ip dinamic – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 13, 2010

Vom vorbi despre cei care si-au facut un site si nu vor sa le mai apara ip-ul la adresa,vom mai vorbii si despre aceea dintre voi care au un ip dinamic si le este destul de greu sa-si faca un site pe acest ip(Rds,Romtelecom).

Prietenul meu Cristi a facut un tutorial video in care facea referire la cum sa-ti faci un subdomeniu free de la dyndns in cazul in care aveati un ip static.

In acest tutorial video va prezentam cum putem sa ne facem un subdomeniu gratuit de la Dyndns in cazul in care avem un un ip dinamic( RDS sau Romtelecom).

Ce ne trebuie, este doar o mica aplicatie pe care o vom obtine tot de pe site-ul celor de la dyndns si care ne va ajuta sa sincronizam ip-ul dinamic cu serverul pe care este inregistrat noul nostru domeniu,acest lucru se va face in backround la fiecare pornire a sistemului de operare windows fara ca noi sa ridicam un deget.

Veti vedea cit de simplu este sa obtinem un domeniu free facindu-ne un cont la compania dyndns,asta doar prin completarea unui formular cu userul,parola(nu puneti parola voastra de la mail) si adresa de mail pe care vom primii un link de confirmare (pe care trebuie sa-l apasati) pentru contul pe care l-am facut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: