Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum se face un domeniu gratuit sau cum se schimba ip-ul cu un subdomeniu free de la Dyndns – tutorial dns

Posted by ascultradio pe Mai 17, 2010

In acest tutorial video vom invata cum se face repede un domeniu gratuit sau mai bine zis cum sa-ti schimbi ip-ul cu un subdomeniu free de la Dyndns.

In tutorial vom face referire la aceia dintre voi care au un ip static,iar intr-un tutorial viitor vom revenii cu explicatiile pentru cei cu un ip dinamic(rds,romtelecom).

Veti vedea cit de simplu este sa obtinem un domeniu free facindu-ne un cont la compania dyndns,asta doar prin completarea unui formular cu userul,parola(nu puneti parola voastra de la mail) si adresa de mail pe care vom primii un link de confirmare (pe care trebuie sa-l apasati) pentru contul pe care l-am facut.

Astfel nu mai trebuie sa ne accesam propriul nostru website prin intermediul ip-ului,ci vom avea si noi o adresa la website asa cum are toata lumea (ma rog nu chiar toata lumea !).

Acest tutorial are legatura cu citeva tutoriale video pe care noi le-am realizat cu ceva timp in urma,in care este vorba despre crearea si publicarea unui website intr-un mod simplu cu ajutorul unor aplicatii ca:wamp server,xampp,apache server si bineinteles cms-ul joomla si template-uri html.

Va invit sa urmariti acest tutorial video cu rabdare si va rog,daca vreti sa-l intelegeti sa nu-l vedeti prin derulare,pentru ca fiecare moment dintr-un tutorial este important deoarece aceste tutoriale video sunt foarte concentrate si contin foarte multe informatii comprimate intr-o perioada de timp relativ scurta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: