Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Instalare si setare xampp ce contine server apache php mysql si server ftp – server http

Posted by ascultradio pe Mai 17, 2010

In tutorialul video ce urmeaza veti putea invata cum se descarca,cum se instaleaza si cum se seteaza xampp(o suita ce contine serverul apache,mysql,php si serverul ftp filezilla dar nu numai atit,cuprinde si alte aplicatii si extensii.

Noi am mai realizat un tutorial video despre instalarea wamp,care se aseamana mult cu xampp cu exceptia serverului ftp pe care wamp nu-l contine,fiind o aplicatie mai usor de setat si de administrat decit xampp.

Acest tutorial face parte dintr-o serie de tutoriale video dedicate websiteurilor,mai exact creeri unui website,creerea unui blog,creerea unui forum sau creerea unei galerii foto profesionale.

Acest tutorial v-a fi urmat de altul ce se va referii la instalarea joomla,care este un CMS (content management sistem) foarte usor de folosit si cu o interfata moderna.

Va invit sa urmariti acest tutorial dar in acelasi timp sa nu ratati urmatoarele tutoriale video legate de acest subiect.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: