Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Setare router trendnet pentru port forwarding cu virtual server si dmz – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 17, 2010

In acest tutorial video vom seta un router wireless de la Trendnet pentru a face configuratia port forwarding prin intermediul setarilor virtual server si dmz,cu toate ca noi am folosit un router Trendnet aceste setari sunt aceleasi pe majoritatea routerelor wireless dar si a routerelor simple.

Port forwarding foloseste la crearea unei punti intre internet si computer prin intermediul routerului,acesta fiind la jumatater drumului dintre internet si computer.

Se stie ca atunci cind avem un router nu mai avem acces direct la internet,accesul la internet de acum in colo se va face prin intermediul routerului care in general filtreaza tot traficul,de aceea trebuie sa creem niste reguli in baza carora sa functioneze routerul nostru pentru a nu ne trezii proprii nostri prizonieri.

Cine are nevoie de port forwarding ?

Toti avem nevoie(daca detinem un router) de aceasta optiune mai devreme sau mai tirziu pentru :punerea online a serverelor http , ftp sau servere de mail dar nu numai,orice aplicatie care are nevoie de o conexiune bidirectionala pe un anumit port are nevoie la un moment dat de port forwarding.

Hai sa n-o mai lungim cu textul,sa trecem direct la vizionarea acestui video tutorial cu port forwarding care este primul dintr-o serie mai lunga de tutoriale video despre routere wireless si routere simple.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: