Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Foxit Reader este un pdf viewer foarte rapid si consuma putine resurse – tutorial pdf

Posted by ascultradio pe Mai 20, 2010

In acest tutorial video vom prezenta Foxit Reader un pdf viewer foarte rapid si usor pentru sistem,in lumea documentelor Adobe Reader face legea,dar din pacate Abobe Reader solicita sistemul destul de mult si se misca si foarte greu la manipularea documentelor pdf(portable-document-format).

Pentru multi dintre voi sunt sigur ca o sa-i bucure foarte mult aceasta aplicatie,usurinta utilizarii este si ea destul de mare la foxit reader astfel putand fi si pe placul celor mai incepatori dinter voi.

Aplicatia Foxit Reader este gratuita,insa este disponibila si o versiune comerciala care bineinteles este mult mai ofertanta si despre care vom vorbii cu siguranta in unul din urmatoarele tutoriale video in care vom ataca si modul de creare si de editare a unui document pdf.

Va invit sa vizionati tutorialul video cu viewer-ul pdf Foxit Reader care sunt mai mult ca sigur ca o sa va placa si o sa-l instalati.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: