Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum se pot deschide fisierele tip nfo descarcate de pe torrente

Posted by ascultradio pe Mai 21, 2010

In acest tutorial vom vedea cum se instaleaza Damn Nfo viewer,care este o aplicatie ce ne ajuta sa vizualizam mesajele din interiorul folderelor de pe torrente.

In momentul in care descarcam ceva de pe torrente,fie ca sunt jocuri sau filme fie ca sunt softuri, in folderul in care se afla executabilul si cu keygen-ul se mai gaseste cite un fisier ciudat care nu prea ne dam seama ce este cu el,ei bine acele fisiere sunt fisiere nfo adica un format de fisiere info despre continutul downloadat si care mai contin instructiuni despre instalarea jocului sau a softului,serialele,detalii despre cum se genereaza un serial cu ajutorul keygen-ului sau metoda de aplicare a crack-ului sau a patch-ului.

Mai pe scurt acest fisier ne invata cum sa folosim si sa crack-uim ce am descarcat.

Damn Nfo viewer ne ajuta sa deschidem aceste fisiere nfo, create de persoanele care au crack-uit acele fisiere(jocuri,softuri,filme) pe care noi le-am descarcat.

Filmele nu contin crack sau instructiuni de instalare ,insa contin date despre persoana sau persoanele care au spart protectia acelor filme si le-au adus in formatul pe care noi il detinem pentru vizionare.

ATENTIE,uneori in folderele de pe torrente se pot gasii si unele fisiere “html” care daca le lansati va pot trimite pe diferite pagini ce pot fi periculoase,deci nu lansati tot ce gasiti in foldere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: