Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum traducem si cum pronuntam corect limba engleza

Posted by ascultradio pe mai 21, 2010

Acest tutorial video este putin neobisnuit deoarece nu prezinta un soft sau vreo chestie interesanta pe care o face un program sau altul, vom prezenta doua pagini web care ne ajuta sa intelegem si sa pronuntam mai bine limba Engleza.

Prima pagina web prezentata este Google Translate care ne poate traduce orice din Engleza – Romana, Romana – Engleza si nu numai, Google Translate are suport pentru o multime de limbi straine.

A doua solutie este o pagina web care ne arata cum se pronunta corect orice cuvint in limba engleza, este vorba de HowJsay.com (cum spui, cum pronunti), acest website dispune de niste fisiere audio pentru fiecare cuvint din limba engleza care atunci cind sint rulate ne arata cum se pronunta corect in limba engleza respectivele cuvinte.

Acest tutorial video vine in ajutorul celor care nu sint foarte familiarizati cu limba Engleza si cu pronuntia cuvintelor in aceasta limba de circulatie internationala.

Va urez vizionare placuta si sper sa gasiti interesanta aceste doua pagini web.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: