Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum se paroleaza, cripteaza foldere si fisiere cu Folder Lock

Posted by ascultradio pe mai 24, 2010

Salut prieteni, in acest tutorial video vom invata cum se paroleaza sau cum se cripteaza foldere si fisiere cu aplicatia Foolder Lock.

Cind am lansat prima oara acest soft ( Folder Lock ) m-am amuzat foarte tare, arata ca un seif, dar daca nu gindim bine tot un fel de seif este fie el un unul virtual.

Exact ca la un seif adevarat, pina nu bagi combinatia corecta nu se deschide, asa si la aplicatia noastra, arunci fisierele sau folderele acolo si inchizi usa .

Inainte de toate trebuie setata o parola pe care o vom folosi ori de cite ori vrem sa accesam acele fisiere sau foldere, dupa setarea parolei trebuie sa aruncam fisierele acolo si sa trintim usa dupa ele, ca sa fie in siguranta nu de alta .

Puteti face cite seifuri virtuale doriti, puteti deasemenea sa setati parole diferite pentru fiecare seif dar sa fiti atenti, ca sa nu la uitati.

Trebuie sa fim foarte atenti la setari pentru ca atunci cind aruncam fisierele sau folderele in seiful virtual ele nu se mai regasesc acolo de unde le-am luat, adica sint mutate cu totul, bineinteles ca putem modifica acest comportament al aplicatiei dar asta dupa ce intram in setari.

Fara parola nu poti face nimic, nici la setari nu poti umbla fara parola, asta este pina la urma un lucru foarte bun .

Ce mi-a placut foarte mult la Folder Lock a foat suportul foarte inteligent pentru medii de stocare externe (stick usb, flash card, mp3 player etc) adica nu trebuie sa ai aplicatia cu tine ca sa deschizi un seif virtual de pe stick atunci cind esti pe alt computer, Folder Lock iti pune la dispozitie un mic executabil care te ajuta atunci cind vrei sa vizualizezi continutul seifului .

Ce sa mai vorbim, hai sa urmarim acest tutorial video cu softul de parolat foldere Folder Lock, mie sincer mi-a placut, sper sa va placa si voua .

ATENTIE, nu va jucati cu acest soft, puteti pierde date importante, acordati o atentie sporita acestei aplicatii, nu folositi versiunea trial pentru a parola fisiere importante .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: