Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Devirusare profesionala gratuita si rapida cu Dr.Web CureIt

Posted by ascultradio pe mai 24, 2010

Salut prieteni, astazi vom vorbi despre devirusare rapida si eficienta, vom folosi o solutie gratuita si totodata simpla in utilizare, Dr.Web CureIt, caci despre el este vorba, nu necesita instalare, acesta se ruleaza direct, poate fi pus si pe un stick USB si folosit in momentul unei devirusari pe un alt calculator.

In ultima vreme am vazut din ce in ce mai multe computere infectate, multe dintre acestea aveau un antivirus cu protectie real time, cu toate astea nenorocirea tot a avut loc, in acest caz solutia noastra, Dr.Web CureIt se potriveste manusa, intram cu el in forta si dezinfectam, exact ca un doctor lucreaza acesta, nu degeaba solutia poarta numele Dr.Web.

Setarile de baza ale acestei aplicatii, sunt destul de bine facute, cu un singur amendament, Dr.Web CureIt in setarile de baza nu se atinge deloc de arhive si dupa cum bine stim, de multe ori in arhive se pot ascunde fisiere mallware pregatite de atac, multe arhive au instructiuni de autoextragere la executare, astfel ne putem infecta. Din fericire exista o solutie, eliminam toate extensiile introduse in campul de excludere si gata, avem un motor de scanare mortal.

In caz ca aveti instalat un program antivirus, este recomandat sa-l opriti pe perioada scanarii cu Dr.Web CureIt, nu trebuie sa va dezinstalati antivirusul vostru favorit, deasemenea este bine sa incetati orice activitate pe perioada scanarii, daca aveti nevoie urgenta de computer cat timp Dr.Web scaneaza, puteti umbla putin la setari, puteti reduce prioritatea acestuia in procesul de scanare, astfel va puteti face si voi treaba.

Atentie.

Dr.Web CureIt nu este un antivirus cu protectie Real-Time, acesta, in varianta gratuita nu face altceva decat sa va dezinfecteza computerul si atat, poate fi folosit ca si antivirus rezident in varianta comerciala, astfel veti beneficia si de protectia Real-Time, atat de necesara in zilele noastre.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: