Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum se spioneaza sau se controleaza un computer cu telefonul mobil

Posted by ascultradio pe mai 26, 2010

Salut , in videotutorialul urmator voi prezenta cum putem realiza o conexiune gen remote control sau remote asistance intre un telefon si un calculator.

Dupa cum stiti se poate controla un calculator foarte usor de pe alt calculator prin intermediul unor programe ce trebuiesc instalate pe ambele calculatoare sau doar pe unul singur iar pe celalalt sa fie instalat java runing enviroment, cu conditia ca conexiunea internet sa fie activa pe ambele pc-uri, dar acum acest lucru este valabil si prin intermediul unui simplu telefon mobil care dispune de java .

Avem nevoie de o conexiune bluetooth sau internet pt a rula cu succes aplicatia ce o voi prezenta. Putem folosi acest tip de remote de pe orice tip de telefon cu conditia ca telefonul sa suporte java MIDP2.0 , in tutorial arat un exemplu de a verifica aceasta posibilitate.

Acest tutorial poate ajuta si pe cineva care trebuie sa spioneze un computer pentru a afla ce programe ruleaza pe el sau pur si simplu pentru a ajuta parintii care doresc sa-si supravegheze copii aflati in fata computerului .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: