Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Din dorinta de a ajunge hackeri, multi utilizatori ajung victime ale hackerilor

Posted by ascultradio pe mai 26, 2010

In acest tutorial video veti vedea un soft interesant dar extrem de periculos creat pentru a intra in calculatoarele altora, din pacate cel care il foloseste devine el insusi victima celui sau celor care au pus la punct acest software de control la distanta, mai bine zis soft de spionaj.

Culmea este ca acest soft costa bani, lumea este interesata de el deoarece omul de cind se stie a avut curiozitatea bolnava de a fi la curent cu ce face vecinul, cu ce se mai ocupa, de unde are bani de plasma ?

Cum se ajunge in situatia de a fi victima in loc de spion ? Multi utilizatori tineri ai computerului vad pe la televizor “meseriasi” ai PC-ului cum sparg baze de date si fura date confidentiale, acestia sint prezentati la televizor ca niste eroi care fac lucruri geniale la care un muritor de rind nici nu ar putea sa se gindeasca.

Tinerii care vad aceste fapte de eroism ale ” hackerilor”, doresc la rindul lor sa ajunga hackeri si sa sparga cine stie ce server de la NASA, CIA, FBI etc. Tot acesti tineri incep sa intre pe google si sa caute ” programe pentru hackeri ” sau ” programe hack “, din fericire astfel de programe nu exista pe google, in schimb acestia dau de site-uri de recrutare a naivitatii infantile precum cel prezentat in tutorial, care cu multa bunavointa pun la dispozitia oricarui aspirant la functia de ” spargator de parole de messenger ” un soft de hack, mai precis un soft pentru controlul unui computer de la distanta, bineinteles contra unei sume modice, ” sa fie acolo d-un cico “.

Cred ca tocmai pretul platit pe acest soft alunga orice urma de indoiala cu privire la bonitatea vinzatorului, vorba aceea “daca era sa ma pacaleasca nu-mi mai cerea banii pe soft”.

Ma opresc aici cu povestea, va las sa urmariti acest tutorial si va rog sa va bagati mintile in cap, voi cei care admirati hackerii si venerati stricaciunile pe care le fac acestia.

Vom vorbii si cu alta ocazie despre hackeri, cum erau acestia inainte si cum sint acum, in ziua de azi totul este deformat,  hackerul nu mai duce vreo lupta anti-corporatista, acesta este preocupat in ziua de azi de alte lucruri, despre acestea vom vorbii cu alta ocazie, acum va las sa urmariti acest tutorial video.

Lasă un comentariu