Tutorial Online

tutoriale ubuntu, tutoriale fedora, tutoriale slackware, tutoriale dreamwever, tutoriale flash, tutoriale photoshop, tutoriale fireworks, tutorial online

Cum sa aratam poze sau print screen-uri prietenilor usor si rapid cu Pict.com Uploader – tutorial online

Posted by ascultradio pe mai 5, 2010

Probabil cu totii ati fost in situatia in care doreati sa ii aratati unui prieten sau cuiva mai priceput ca voi in ale PC-ului o eroare sau o problema pe care o aveati. Ei bine nu e chiar atat de greu insa pasii pentru a arata cuiva un print screen cu mica sau marea voastra eroare sunt cam multi. Trebuia sa apasati tasta “Print Screen” apoi sa deschideti Paint, in paint trebuia sa apasati tastele Ctrl+V pentru a se pasta printul, apoi trebuia sa mergeti pe File, apoi Save As, sa alegeti formatul in care doriti sa se salveze imaginea, locatia. Apoi trebuia sa deschideti Browserul sa accesati un site ce se ocupa cu sharing-ul de fisiere, sa dati Browse prin PC dupa imagine sa dati uplad, sa asteptati sa se incarce imaginea si abia in final primeati un link care trebuia sa il dati prietenului sau celui care vroia sa va ajute.

Ei bine gata cu toti acesti pasi, acum totul e mult mai simplu si usor de facut, pana si un copil de 6 ani se poate juca cu asa ceva. Aratatul pozelor sau print screen-urilor este acum o joaca de copii pentru oricine si asta datorita softului Pict.com Uploader. Pur si simplu instalati softul urmati pasii descrisi in tutorial si cam asta ar fi tot.

O chestie interesanta a acestui soft este faptul ca puteti arata prietenilor sau rudelor apropiate nu doar print screen-uri ci si poze de la munte, mare, concediu. Spre exemplu eu am gasit foarte util acest soft in momentul in care doream sa trimit verisoarei mele o poza insa din cate se stie Yahoo Messenger suporta pentru sharingul de poze doar JPG sau JPEG, iar formatul pozei mele era altul. Poate ma insel insa mie la momentul respectiv nu mi-a mers, si singura solutie a fost sa ma folosesc de acest soft. Daca doriti sa aveti optiuni mai detaliate sau mai avansate dati click dreapta pe poza sau print screen-ul creat de voi ce va fi in cadrul ferestrei softului Pict.com Uploader

Va invit sa urmarim impreuna acest tutorial video

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Lasă un comentariu